Referenties

Patty & Elias

Op 24 mei 2017 was onze allermooiste dag! De planning begon snel nadat ik ten huwelijk was gevraagd en wij dachten alles wel even zelf te regelen. Na een aantal maanden plannen kwam ik er toch achter dat het allemaal niet zo makkelijk was als ik dacht. Ik moest me als eerstejaars voeding student namelijk focussen op studeren, mijn moeder werd ziek en ik moest een bruiloft plannen. Via via kwam ik uiteindelijk in contact met Giljone, een enorm lieve vrouw, waarmee ik meteen een klik voelde. Ze wilde niet alleen alles weten over onze bruiloftsplannen, maar stond ook dagelijks voor mij klaar om mij te steunen met van alles!! Uiteindelijk zijn mijn man en ik op een intakegesprek geweest op het gezellige kantoor van Giljone en leerden wij elkaar nog wat beter kennen. De klik die ik al voelde werd bevestigd, ook door mijn man. Giljone is echt een hele gezellige vrouw waarmee je uren kunt kletsen, maar die ook zorgt dat alles helemaal wordt geregeld.

Wij kwamen er al snel achter dat, als je echt het perfecte plaatje wil op je dag, je toch echt professionele hulp nodig hebt. Rijkaard Wedding & Styling heeft het allemaal. Giljone heeft onze locaties prachtig aangekleed, van een photobooth hoek tot de bloemen en een candybar. Ook heeft Rijkaard Wedding & Styling prachtige grote lichtletters, die de feestlocatie helemaal af hebben gemaakt.

Wat ook erg prettig was voor ons, omdat wij zelf erg druk waren, is dat Giljone als onze contactpersoon optrad bij de locaties en alle leveranciers. Zo hoefde ik niet voor elk dingetje zelf te bellen, maar zorgde Giljone er voor dat alles op rolletjes liep. Het draaiboek werd door Giljone in elkaar gezet en uitgedeeld aan iedereen die het nodig had. Giljone heeft er echt voor gezorgd dat de stress bij mij werd weggenomen, en dat is heel erg belangrijk voor deze dag. Je wilt er tenslotte optimaal van genieten.

Omdat onze trouwdag niet op één locatie werd gehouden, heeft Giljone ervoor gezorgd dat alles klaar stond bij de eerste (trouw)locatie, dit was echt tot in de puntjes perfect geregeld. Vervolgens is zij naar de tweede (diner en feest) locatie gegaan om alles verder te verzorgen. Zo werden de persoonlijke menukaartjes precies op de juiste plek neergelegd en begeleide zij samen met haar team de gasten die daar arriveerden.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik Giljone enorm dankbaar ben, nog elke dag geniet ik na van onze dag en kijk ik met plezier terug op mijn contact met haar. Ik heb haar in mijn hart gesloten en ik zal haar harde werken nooit vergeten. Rijkaard Wedding & Styling heeft ervoor gezorgd dat mijn man en ik onze droombruiloft hebben gekregen. Enorm bedankt daarvoor!!

Bekijk de foto's

Johan & Marielle

Op 12 mei was onze geweldige trouwdag. We hadden van te voren het plan bedacht om een picknick te organiseren voor onze vrienden en familie. We dachten dit allemaal zelf even te regelen, maar dat viel in de praktijk toch vies tegen. Hoe ga je dat allemaal plannen en hoe kom je aan mooie decoratie?

We hadden het geluk dat we in contact kwamen met Giljone. Door haar enthousiasme en ervaring hadden we er al snel vertrouwen in dat zij samen met haar team iets moois zouden kunnen neerzetten. Tijdens de voorbereiding zei Giljone ook een keer “je belt nooit”, maar dat kwam omdat we gewoon zeker wisten dat Giljone er iets moois van zou maken. Je merkt gewoon dat ze goed luistert als je je wensen aan haar vertelt.

Onze verwachting zijn op de dag zelf nog eens overtroffen. We waren helemaal overdonderd toen we de ruimte binnenkwamen waar onze picknick was. Het was nog beter dan we hadden durven dromen. We hebben een geweldige dag gehad met onze bruiloftsgasten!

Achteraf zijn we super blij dat we Rijkaard Wedding & Styling bij onze bruiloft hebben betrokken. Giljone is een leuke, spontane vrouw, die echt verstand van zaken heeft. Ze denkt aan elk detail en geeft super waardevolle tips. Daarnaast is de styling briljant! Bedankt!

Bekijk de foto's

Patrick & Merel

Al ver voor wij überhaupt verloofd waren volgde ik Rijkaard Wedding & Styling al op Instagram, want als ik ooit mocht trouwen dan wilde ik de stijl van Rijkaard op onze bruiloft. April 2016 was Patrick’s prachtige aanzoek in Parijs, waarna het plannen van onze droombruiloft kon beginnen. Meteen was duidelijk dat wij bij Orangerie Elswout wilden trouwen. Het begon met een offerte voor witte klapstoeltjes en Love letters, maar het is geëindigd in de algehele styling en planning van onze bruiloft.

Vanaf moment één voelde het contact met Giljone heel vertrouwd, ze voelde precies aan wat wij voor ogen hadden. We hebben op de grote dag een styling combinatie gehad van onze eigen aangeschafte accessoires en gehuurde attributen van Rijkaard Wedding & Styling. Vooraf zijn we een paar keer bij de locatie en bij Giljone op kantoor geweest om de gehele styling te bespreken en toen werd al snel duidelijk dat er naast de styling van de locatie nog veeeeel meer komt kijken bij het plannen van een bruiloft, en daar was Giljone; behulpzaam, professioneel en recht door zee, precies wat wij nodig hadden. Naast de styling heeft zij ook veel taken op zich genomen als weddingplanner en daar zijn wij haar nog elke dag dankbaar voor.

Onze dag is, mede dankzij Giljone en haar team, nóg mooier geworden dan ik als klein meisje durfde dromen. Alles was tot in de puntjes geregeld en de styling was nóg mooier dan wij vooraf bedacht hadden. Alles klopte en elke dag kijken wij nog terug naar de mooiste dag van ons leven. Ze zeggen dat sprookjes niet bestaan, maar onze dag was toch echt een sprookje. Dank je wel, lieve Gil!

Bekijk de foto's

SANNY & JORG

Dankzij alle hulp van Giljone voor, tijdens en na onze bruiloft hebben we nergens stress over gehad en werd het plannen van onze droomdag een feestje. Gil is een fantastisch mens om aan je zij te hebben, ze is eigenlijk een soort p.a die werkelijk overal aan denkt, want ze werkt ontzettend grondig. Ze schrijft alles op en luistert goed naar je wensen. Het is duidelijk dat dit haar passie is en dit vak is op het lijf geschreven voor mensen als Gil.  Ze is altijd vriendelijk en rustig. Ook als dingen op de trouwdag zelf ineens anders gaan vanwege het weer bijvoorbeeld.

Mensen zeggen vaak dat je trouwdag zó voorbij is, maar voor ons voelde dat helemaal niet zo. Wij konden de hele dag helemaal in het moment zijn, omdat we nergens meer aan hoefde te denken, dat deed Gil al voor ons. Hierdoor beleefde we elke minuut heel intens.

Dankjewel Gil!

Bekijk de foto's

MARLIJNE & PATRICK

Big thanks for Rijkaard Wedding & Styling!

Wow, wat kunnen wij terugkijken op een fantastische dag! Super dankbaar dat onze hele bruiloft precies is verlopen zoals we het gehoopt hadden en dat hebben we zeker te danken aan Rijkaard Wedding & Styling. Samen met onze ceremoniemeester heeft Giljone en haar team alles tot in de puntjes geregeld!

De hele dag is echt geworden zoals we het voor ogen hadden: gezellig, informeel, geheel op onze eigen manier en vol liefde en plezier! Het trouwvervoer, de foto’s op de Tilburgse kermis en prachtige Leerfabriek in Oisterwijk, de ceremonie op het ponton bij beachclub Sunrise die qua sfeer en styling helemaal bij ons paste, de heerlijke barbecue en het meest toffe feest ooit… het had niet mooier gekund! En daar zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor!

Dankzij jullie hebben wij de hele dag lekker kunnen genieten zonder ons druk te maken over draaiboeken, planningen en leveranciers, want alles was vooraf zo goed doorgenomen dat we zeker wisten dat het allemaal zou gaan zoals we het gepland hadden. Lieve Gil, ontzettend bedankt voor al je hulp, de gezelligheid tijdens de voorbereidingen van onze grote dag en het feit dat alles tot in de puntjes verzorgt was! Wij kunnen terugkijken op de leukste bruiloft ooit en daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor!

Bekijk de foto's

DANIEL & ELIZE

Mijn man en ik zijn nog altijd dankbaar voor de hulp van Rijkaard Wedding & Styling. Tijdens de eerste bespreking klikte het meteen en er werden direct superleuke ideeën bedacht voor onze bruiloft. Ook in de tijd erna hebben we heel veel gehad aan de hulp van Giljone. Wij wisten niet wat er allemaal kwam kijken bij een bruiloft (je doet het tenslotte maar één keer), maar Giljone heeft verstand van wat ze doet en ze weet wat er allemaal moet gebeuren. Met name een boel kleine dingetjes die bij een bruiloft komen kijken, wij hadden soms geen idee. Ik heb meerdere malen gezegd “moet dat ook?” of “goed idee, daar had ik niet aan gedacht”.

Ikzelf ben een beetje een control freak, ik hou graag de touwtjes in handen. Daar kreeg ik heel erg de ruimte voor, maar daarnaast durfde ik ook een heleboel touwtjes over te dragen aan Rijkaard Wedding & Styling. Alles werd gedaan in overleg met mij en mijn (toekomstige) man en als we iets (toch) niet wilde was dat geen probleem en werd er verder gekeken.

Er werd goed naar ons geluisterd en met vrolijkheid en enthousiasme werd er aan onze bruiloft gewerkt. Ik ben zo blij met al het werk dat Rijkaard Wedding & Styling voor ons heeft gedaan. Ook alle telefoontjes die ik gepleegd heb met Giljone waren heel fijn. Ze gaven me rust en nieuwe energie om weer verder te gaan met alle regel-dingen voor onze bruiloft. Mede dankzij Gil en haar team hebben mijn man en ik echt de beste dag uit ons leven gehad. Bedankt!

Liefs, Elize en Daniel!

Bekijk de foto's

Gizem & Jack

We have had a wonderful experience with Rijkaard Wedding & Styling before,during and after our fairy tale wedding in May in Hilton Amsterdam.

Gil and her team has been very helpful, focused, patient and hardworking during the preparation phase.  She gave us excellent tips and looking back now we are glad we listened to her!

Every little detail we had in mind was exactly brought to life. Tables, flowers, cards,ceremony: we could not imagine better styling. Last minute crisis (which every wedding has) were handled perfectly without us even realizing them.

We are so glad we worked with Rijkaard Wedding & Styling and we would definitely recommend it to anybody who is dreaming of a perfect wedding, they made us so happy and satisfied with the results!

Gizem & Jack.

Bekijk de foto's

David & Liz

Ik organiseer dagelijks evenementen voor mijn werk, dus ik dacht dat ik onze eigen bruiloft ook wel even erbij kon doen. Nou niet dus! Er komt zoveel bij kijken waar je als leek niet bij stil staat. Maar Rijkaard
Wedding & Styling denkt aan alles! You name it, they’ve got it. Alles is mogelijk en niets is te gek (hoe gekker hoe beter zelfs). Van weddingplanning, styling en verhuur van prachtige attributen en meubels tot aan ceremoniemeesterschap op de dag zelf.

Rijkaard Wedding & Styling hanteert een hele persoonlijke aanpak, geen bruiloft is immers hetzelfde. Gil stond altijd voor ons klaar, ze luistert goed en kwam snel met oplossingen en ideeën, ongeacht de dag of
tijdstip. Na het kennismakingsgesprek hadden ze al een goed beeld van ons en wat we wouden hebben. They made it all possible!

Woorden kunnen niet beschrijven hoe gezegend en gelukkig wij ons voelen dankzij de hulp, inzet, creativiteit en harde werken voor en tijdens onze tropische bruiloft. We zullen Gil en haar team van Rijkaard Wedding & Styling eeuwig dankbaar zijn voor deze onvergetelijke herinnering.

Bekijk de foto's