Over ons

Rijkaard Wedding & Styling is jullie partner op het gebied van wedding planning en wedding styling. Wij hebben een passie voor het organiseren en stylen van huwelijken. Wij regelen alles (en daarmee bedoelen we echt alles) tot in de puntjes. Wat je ook bedenkt: wij plannen, onderhandelen, coördineren en begeleiden waar nodig. Met oog voor detail, een flinke dosis creativiteit en een gedreven enthousiasme maken wij van ieder huwelijk een echte droomdag.

Ons doel? Zoveel mogelijk werk uit handen nemen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie mooiste dag. Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

Rijkaard Wedding & Styling biedt unieke en stijlvolle services. Altijd op maat en tegen scherpe prijzen, volgens de laatste trends maar altijd met jullie persoonlijke voorkeur als leidraad. Wij begeleiden jullie bij het proces, geven waar nodig advies en zorgen voor creatieve en individuele invulling van jullie huwelijk.

Meet The Team

Giljone Rijkaard

Oprichter Rijkaard Wedding & Styling

Meet Giljone Rijkaard!
Zeg je Giljone Rijkaard, dan zeg je regeltante. De altijd vrolijke ‘Gil’ organiseert en regelt namelijk alles tot in de allerkleinste details. Het type dat altijd tien stappen vooruit denkt en na één gesprek onmisbaar blijkt te zijn op jullie huwelijksdag. Giljone is attent, stressbestendig en een ultiem mensenmens. Bovenal weet zij als geen ander hoe bijzondere momenten gevierd moeten worden, en doet zij dit immer met liefde, overgave en bedrevenheid. Ze beleeft haar werk als haar allergrootste passie en straalt dit dan ook iedere seconde uit, iets dat haar clientèle direct opvalt!

Sandy

Wedding stylist

Waar het om styling gaat, is Sandy ieders rots in de branding. Deze nuchtere blondine heeft talent voor het creëren van sfeer en maakt met haar frisse blik en praktische gedachtegang van de meest saaie ruimtes een bruisende plek. Hoe ze dat toch doet? Sandy vertelt: “Samen met mijn bruidsparen ga ik op zoek naar hun persoonlijke stijl. Alles wordt tot in het kleinste detail besproken. Door goed te luisteren weet ik precies wat nodig is om tot de perfecte styling te komen.”