Wedding styling

Sommige koppels weten precies wat zij willen als het gaat om wedding styling, anderen hebben daar hulp bij nodig. Wat jullie wensen ook zijn, onze op maat benadering maakt dat jullie zonder omkijken kunnen genieten van deze bijzondere dag. Traditioneel huwelijk, eigentijds, een bijzonder thema; wij zorgen ervoor dat elk aspect van deze dag precies verloopt zoals jullie wensen.

Wij halen alle ideeën voor een bijzondere wedding styling uit het dagelijks leven. En laten ons door de meest kleine dingen inspireren. Aan de hand van onder anderen deze vondsten komen we tot een vorm van bruiloft styling die – samen met input van het bruidspaar – zeer persoonlijk is. Een beetje van het bruidspaar en een beetje van de wedding styler met de creatieve ‘bruiloftsblik.’

Wat wij onder andere doen:

  • We kunnen helpen bij het beslissen van een thema van je bruiloft. Wil je heel veel kleur of juist alles in het wit?
  • Wij regelen de locatie. Lekker met de voetjes in het zand, onder de dennenbomen of met de vlinders in je buik bij een kasteel? Wij kennen de parels onder de huwelijkslocaties.
  • De locatie aankleden waardoor je oh’s en ah’s zult horen? Dat doen wij!
  • We zorgen voor de decoraties (zoals bijvoorbeeld bloemen, lampionnen, ballonnen en kaarsen).

Bruiloft Styling? Niets is ons te gek

In wedding styling is niets ons te gek. Alles kan! Onze handtekening zijn de handmade weddings. Wij houden ervan om te creëren en te (be)toveren. Precies zoals jullie het in gedachte hebben, maar dan nóg mooier. Wedden dat jullie gasten nog lang over deze dag zullen napraten?

Oh ja, we zijn dol op moodboards, inspiratiebeelden, sketchbooks, foto’s… dus neem ze maar mee bruidjes! Laten we samen een droombruiloft op maat creëren.

Wil je meer weten over de wedding styling van Rijkaard Wedding & Styling? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op!